U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3583 Beringen Paal

Omschrijving

Recente kantoren gelegen aan de afrit 26 Paal/Beringen

Mezzo Business Center - kantoorruimte 1.2 - gelegen op de grens Lummen/Paal-Beringen en aan de afrit nr. 26 v/d E313 en op enkele minuten van de verkeerswisselaar in Lummen, tegenover het Industrieterrein Ravenshout en vlakbij Millennium Golf Paal.

Mezzo Business Center is geschikt voor kantoorbedrijven van 3 tot 15 personen. De juiste ruimte wordt gewaardeerd door deze bedrijven, zowel door zijn werknemers, als door zijn klanten ; representatieve kantoren, ingerichte en kwalitatieve kantoren, IT-service, copier, koffie/thee faciliteiten, telefonie, parkeergelegenheid, veiligheid,... Tevens beschikt Mezzo over 6 professionele vergaderruimten, met een bezettingsratio van 100 personen per ruimte. Gratis WiFi, beamer en schermen zijn voorzien, ander didactisch materiaal op aanvraag.

HUURPRIJZEN VANAF €2.449,00-/Mnd. EXCL. BTW IN DE HUURPRIJS IS ALLES INBEGREPEN (huur, onroerende voorheffing, gebruik internet/telefonie, elektriciteit, verwarming, onderhoud gemeenschap/tuin, poetsen van de kantoren, gebruik van koffie/thee faciliteiten in de lobby,...).

Meer info bel Danny op 0471/10.00.69 of 011/22.19.17 - danny@limburgsvastgoed.be of www.limburgsvastgoed.be


NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf als allereerste op de hoogte van nieuwe panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Limburgs Vastgoed