Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

HOE WERKEN WIJ?

KIES DE JUISTE PARTNER

Een woning verkopen lijkt op het eerste zicht eenvoudig. Als u dit echter zorgenvrij en met resultaat wil realiseren komt er heel wat bij kijken. Grondige kennis van de vastgoedmarkt, een gedegen marketingbeleid, kennis van de actuele wetgeving, te samen met een efficiënte werkend kantoor zijn onontbeerlijk om te komen tot een succesvolle verkoop van uw eigendom. Limburgs Vastgoed, is met zijn succesformule sinds 1985 actief tot ver over de provinciegrenzen.

WIJ SCHATTEN VOOR U DE JUISTE MARKTWAARDE

Onze regio medewerkers kennen de markt en de prijsevoluties van hun regio als geen ander. Zij bepalen met hun vakkennis en jarenlange ervaring de juiste verkoopprijs van uw eigendom.

EEN VOLLEDIG VERKOOPDOSSIER WORDT OPGEMAAKT

Om elke kandidaat koper volledig te kunnen informeren en een correcte verkoop te kunnen afsluiten beginnen wij met het opstellen van volledig juridisch onderbouwd dossier. Hiervoor vragen wij alle nodige documenten en attesten aan zoals o.a. kadastraal plan en legger, bodemattest, gemeentelijk inlichtingen, inleiding aanvraag EPC attest, het elektriciteit keuringsattest, Klim- en kliponderzoek, enz.

MARKETING OPSTART, WIJ BRENGEN UW PAND AAN DE MAN!

  • Etalage: Een exclusieve ligging van ons kantoor in volle centrum, met veel passage.
  • Adverteren doen wij op alle grote en belangrijke vastgoed portaalwebsites met professionele foto’s.
  • E-mailing wordt meteen en automatisch uitgestuurd naar ons cliënteel vanaf dag één.
  • Publiciteitsborden: Om ook ter plaatse ruchtbaarheid te geven aan uw verkoop.
  • Via ons Social media netwerk, geven wij extra ruchtbaarheid.

BEZICHTIGEN EN ONDERHANDELEN

Alle bezichtigingen gebeuren telkens in het bijzijn van uw dossierbeheerder zodat kandidaat kopers volledig worden begeleid in het zoeken naar antwoorden op de zo vele vragen die er rijzen tijdens of na een bezichtiging. U heeft tevens de mogelijkheid om in te loggen in ons softwaresysteem om 24/7 een activiteitenrapport over uw pand te raadplegen.

AFRONDEN EN OPVOLGEN VAN DE VERKOOP

Wij begeleiden u en de koper tot de verkoop volledig is afgerond en de authentieke akte bij de notaris wordt ondertekend. Ook daarna nog staan wij steeds ter beschikking om uw eventuele vragen te beantwoorden of verder advies te verlenen.

Meer informatie?

* verplichte velden
Vernieuwen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan